2 Artjournal sider.

2 Artjournal sider.

 

 

 

 

 

2 Artjournal sider.

Jeg havde besluttet, at jeg ville bruge nogle af de gel prints jeg har lavet. Mange af dem laver jeg på tags, men jeg laver også en del på almindeligt kopipapir, og det besluttede jeg mig for at bruge i dag. Jeg startede med at finde det print jeg bedst kunne lide. Og så limede jeg det simpelthen bare ind i min artjournal med mulit media matte. Da det var gjort, og klippet til, punchede jeg nogle cirkler ud af et andet gel print jeg havde lavet på kopipapir, og limede dem ovenpå.

 

 

 

 

Her er det vigtigt, at huske, at lade tingene tørre. Da det var tørt, tegnede jeg nogle lidt vilde cirkler rundt om de cirkler jeg havde punched ud, med en sort pen. Jeg sætter lidt Dina Wakley tape på rundt omkring på siden, hvor jeg syntes det passer.

 

 

 

 

Jeg tager nogle strimler med ord på, og dem klistrer jeg på min side. Jeg tegner også rundt omkring dem, for at få det hele til at se sammenhængende ud. Nu er siden egentligt færdig. Den var nem at lave, fordi jeg allerede havde en flot baggrund. Men jeg syntes alligevel, at der mangler noget, der vil få siden til at se helt færdig og samlet ud. Derfor tegner jeg en kant/ramme rundt omkring siden med min sorte pen, og så er det hele som jeg godt kan lide det.

 

 

 

 

 

 

Da jeg var i gang med en side i min artjournal, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne lave den modsatte side også. Jeg kan godt lide, at et opslag hænger sammen på en måde, selv om det er to forskellige sider. Desuden er der lidt at lave imens den anden side tørrer!

 

 

 

Der var startet lidt på den med nogle stempler. Jeg påførte et meget tyndt lag gul akrylmaling over hele siden med en vådserviet. Det giver et meget fint, tyndt lag, som er gennemsigtigt. Det kan jeg godt lide, og jeg ville gerne beholde de stemplede motiver. Da det var tørt, hvilket ikke tog lang tid, da laget bliver meget tyndt, brugte jeg det samme stempel fra den anden side for at få siderne til at hænge sammen. Jeg brugte Archival Ink i farven Library Green. Bagefter farvede jeg bladene med Dylusions Ink spray på en pensel i farven Fresh Lime.

 

 

 

 

Nu skal det hele tørre lidt, så jeg tegner nogle blomster på det papir jeg punchede cirkler ud af før. Jeg klipper blomsterne ud, og giver dem en tur rundt i kanten med Tim Holtz Black Sooth på en Fingerdauber. Det ”løfter” blomsterne fra siden, når jeg limer dem ind, og giver en flot effekt. Jeg puncher nogle meget små cirkler ud af gel print papiret, fordi jeg vil bruge den som midte i blomsterne, men jeg kan ikke lide den måde det ser ud på, så jeg limer dem bare ind ved siden af i stedet.Nu putter jeg lidt Dina Wakley Mediatape på rundt omkring. Og giver siden nogle splats med hvid gesso, som jeg fortynder med vand. Jeg syntes siden trænger til at blive lysnet lidt. Og så er det tørretid igen!

 

 

 

Jeg tegner bladene op med min sorte pen for at få dem til at ligne blomsterne. Jeg tegner også blomsterne op, og de små cirkler. Jeg sætter nogle ord-strimler på. Og endelig slutter jeg af med at lave nogle små detaljer med en hvid Posca Pen. Jeg kunne måske godt tænke mig, at der kom lidt mere på. Det er som om der mangler noget syntes jeg, men jeg stopper, da det nemt kan blive for meget. Nogle gange er kunsten at stoppe i tide!

 

 

 

 

 

 

Jeg håber I har fået lyst til at lege i jeres egen Artjournal. God fornøjelse.
Mange hilsner Maria

Skriv en kommentar